Yılmaz Güney efsanesi beyaz perdede: "Çirkin Kral" İçin geri sayım başladı

Şanlıurfalı usta sinemacı ve oyuncu Yılmaz Güney'in hayatını konu edinen Yılmaz: Çirkin Kral'ın vizyon tarihi açıklandı.

Yılmaz Güney efsanesi beyaz perdede: "Çirkin Kral" İçin geri sayım başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslen Şanlıurfalı olan usta sinemacı ve oyuncu Yılmaz Güney'in hayatını konu edinen Yılmaz: Çirkin Kral'ın vizyon tarihi belli oldu. Son olarak Cem Karaca'nın Gözyaşları yapımıyla beğeni toplayan Yönetmen Yüksel Aksu bu kez sinemaseverleri Şanlıurfalı Yılmaz Güney'in çarpıcı yaşam öyküsüyle buluşturacak.

Yönetmen Yüksel Aksu, bu yılın başlarında vizyona giren Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin ardından, bir başka biyografik yapım için adım atıyor. Yılmaz Güney'in eşi Fatoş Güney'in "Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun" adlı kitabından uyarlanan ve Yılmaz Güney'in hikâyesini beyazperdeye aktaracak olan Yılmaz: Çirkin Kral'ın vizyon tarihi 24 Ekim 2025 olarak belirlendi. 

Box Office Türkiye'nin haberine göre, yaz aylarında Yılmaz Güney’i canlandırması için İsmail Hacıoğlu'nun adı geçmiş olsa da bu rolü kimin üstleneceği henüz netlik kazanmış değil. Çekimlerine 1 Mart 2025'te başlanacak olan Yılmaz: Çirkin Kral, büyük bir merakla beklenen vizyon tarihine doğru geri sayıma geçti. Film, 24 Ekim 2025’te izleyicilerle buluşacak.

Yılmaz Güney efsanesi beyaz perdede: "Çirkin Kral" İçin geri sayım başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.